вівторок, 03 січня 2023 01:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Російський Курськ знову розбудили вибухи: що відомо

Російський Курськ знову розбудили вибухи: що відомо
У Курську прогримів мінімум один дуже сильний вибух. Фото: svoboda.org

Російський Курськ пізно ввечері 2 січня був розбуджений дуже потужним вибухом, який у РФ традиційно скромно назвали "бавовною".

При цьому місцеві канали в Telegram з посиланням на очевидців повідомляють про один, але дуже потужний вибух біля міста, повідомляє Gazeta.ua.

Так, за даними місцевих каналів, вибух стався в районі Муринівки, він був всього один, але дуже потужний. Було помічено мінімум три пожежних автомобілі, які прямували в бік Підшипзаводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна" прийшла до Криму: пишуть про роботу ППО та численні вибухи

Місцева влада поки не дала жодних офіційних коментарів з приводу вибуху.

25 грудня стало відомо, що в російському Курську атакований аеродром "Халіно". Повідомлялося як мінімум про один дуже потужний вибух на території аеродрому.

Такеж увечері 20 грудня в мережі стали з'являтися повідомлення про серію вибухів в Суджанському районі Курської області Росії. Місцева влада традиційно заявила про"обстріли Збройними силами України". У селі Махнівка нібито впали чотири снаряди, в результаті чого постраждала жінка.

Зараз ви читаєте новину «Російський Курськ знову розбудили вибухи: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі