субота, 02 травня 2015 20:04

Російські терористи продовжують обстрілювати Донбас забороненою зброєю

Російські терористи продовжують обстрілювати Донбас забороненою зброєю
Фото: vgolos.com.ua

2 травня з опівночі до 18 години ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася неспокійною.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Противник 35 разів порушував режим дотримання припинення вогню, у тому числі 14 разів застосовував міномети. Крім того, злочинці провели 11 обстрілів позицій українських військ вздовж лінії розмежування із автоматичних, ручних гранатометів та із стрілецької зброї.

На Донеччині бандформування інтенсивно обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки, застосовуючи протитанкові гранатомети, 82- і 120-міліметрові міномети, а також артилерію калібру 122 і 152 міліметри.

На Луганщині противник також відкривав вогонь із 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів по наших позиціях поблизу населених пунктів Кримське, Щастя, Новотошківське та біля шахти "Пролетарська". В районі "Пролетарської" з 14.30 до 14.35 під час пусків бандитами 4 протитанкових керованих ракет отримала важке поранення та загинула літня жінка, яка поралася на городі біля свого будинку.

Таким чином, російсько-терористичні війська продовжують цинічно порушувати Мінські домовленості, дедалі частіше відкриваючи вогонь по мирних громадянах.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи продовжують обстрілювати Донбас забороненою зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі