субота, 22 жовтня 2022 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські обстріли Харківщини ‒ уточнили дані про поранених

Російські обстріли Харківщини ‒ уточнили дані про поранених
Росіяни били ракетами С-300 по об'єкту промислової інфраструктури в Харкові. Фото: gettyimages.com

Внаслідок двох ракетних ударів по Харкову вранці 21 жовтня поранено 11 мирних жителів. Одна людина у важкому стані.

Росіяни били ракетами С-300 по об'єкту промислової інфраструктури, повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Минулої доби ворог також обстрілював місто Вовчанськ, селище Дворічна та інші населені пункти в Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Куп'янському районах Харківщини. Там пошкоджені приватні будинки, сталися пожежі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну атакують ракетами: Хмельниччина, Волинь та Рівненщина здригаються від вибухів

"За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 45-річного чоловіка в Богодухівському районі, 54-річну жінку в Куп'янському та 56-річного чоловіка в Харківському районі. Триває розмінування звільнених від ворога територій. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 803 вибухонебезпечні предмети", ‒ повідомив Синєгубов.

За його словами, на лінії зіткнення російські окупанти намагалися піти в наступ в районі населеного пункту Тернова Харківського району. Але зазнали втрат і відійшли.

Харків вранці 21 жовтня сколихнули вибухи. Над містом виднівся стовп диму. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильоти" були по одному із підприємств Харкова.

Голова ОВА Олег Синєгубов уточнив, що внаслідок ранкових ударів окупантів по Харкову є руйнування промислової інфраструктури. На той момент було відомо про п'ять постраждалих людей.

Зараз ви читаєте новину «Російські обстріли Харківщини ‒ уточнили дані про поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі