середа, 11 листопада 2020 09:17

Родина "плюшкіних" перетворила квартиру на звалище. У заручниках - мешканці всього під'їзду

Родина "плюшкіних" перетворила квартиру на звалище. У заручниках - мешканці всього під'їзду
У Кам'янському родина перетворила квартиру на смітник. Жителі сусідніх квартир потерпають від смороду та вплинути на сусідів не можуть. Фото: tsn.ua

У Кам'янському Дніпропетровської області родина перетворила квартиру на смітник. Через антисанітарію в оселі завелися таргани та миші, які розбігаються по всіх 9 поверхах будинку.

У квартирі живе 50-річна жінка з 25-річним сином. Обоє не працюють і зловживають алкоголем. Жителі сусідніх квартир потерпають від смороду, та вплинути на сусідів не можуть. Усі спроби домовитися з власниками захаращеної квартири закінчуються скандалом, скаржаться мешканці будинку. Анастасія Жосан, яка живе поверхом нижче, страждає не лише від жахливого смороду, а й через постійні підтоплення.

"Я ходила, просила: "Зробімо щось! Я заплачу, заміню труби, винесу сміття. Але у відповідь лише погрози", - каже Анастасія, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка застряла в дверях власної квартири

Сусіди заявляють, що зверталися і до поліції, і до міської ради, однак, за законом виселити родину не можна. У компанії, яка керує будинком, на скарги мешканців поки відмовчуються. Тож рятувати жителів від небажаних сусідів немає кому.

Коли сусіди вчергове викликали поліцію, мешканці захаращеної квартири втекли. Але люди радіють. Бо поліцейські з працівниками аварійної служби потрапили до оселі. І відрізали квартиру від води, і перекрили газову трубу, аби купи сміття не спалахнули.

У Подільському районі столиці мешканці будинку на вул. Світлицького, 24 скаржилися на сусідку, яка протягом 2 років збирала у квартирі сміття. Жінка несла додому все, що попадалося на очі. Через це приміщення було завалене непотребом, а нестерпний сморід, таргани і навіть щури не давали нормально жити її сусідам.

Зараз ви читаєте новину «Родина "плюшкіних" перетворила квартиру на звалище. У заручниках - мешканці всього під'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі