неділя, 03 квітня 2022 14:19

Спецтема: Війна Росії проти України

РНБО викрила плани рашистів після провалу бліцкригу

РНБО викрила плани рашистів після провалу бліцкригу
Рашисти займаються передислокацією. Фото: Getty Images

Росія готується до затяжної війни проти України.

Про це пише Центр протидії дезінформації при РНБО.

Російська пропаганда активно поширює тези: "перший етап спецоперації продемонстрував результати", "денацифікація відбувається за планом", "Донбас може розраховувати на безпеку".

Вже очевидно, що так зване відведення військ на Київщині й Чернігівщині - передислокація.

CNN із посиланням на дані розвідки США повідомляє, що зараз Росія зміщує акцент, щоб продемонструвати "перемогу 9 травня" на Сході України.

Але це будуть лише проміжні підсумки затяжної війни, оскільки Путін націлений святкувати власну перемогу 9 травня незалежно від того, якою буде реальна ситуація в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На 9 травня росіяни не матимуть техніки, щоб проїхала по Красній площі, якщо ще буде парад" - полковник Юлій Мамчур

Україна усвідомлює, що навіть на тлі жорстких економічних санкцій і поразки плану бліцкригу Росія не зупинить спроб загарбати всю територію нашої держави.

Зміщення поля бою не означає, що РФ припинить повітряні атаки ракетами великої дальності й літаками на всій іншій частині України, повідомили в РНБО.

В України попереду ще багато боїв із російськими ворогом. Агресор переформатовує свої війська, заявляв секретар РНБО Олексій Данілов.

Окупанти відвели війська із Сіверського напрямку, але продовжують блокувати Харків.

3 квітня рашисти обстріляли Одесу ракетами.

Зараз ви читаєте новину «РНБО викрила плани рашистів після провалу бліцкригу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі