неділя, 07 квітня 2024 11:27

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ застосовує КАБи та ракети: у ЗСУ повідомили про бої біля Роботиного

РФ застосовує КАБи та ракети: у ЗСУ повідомили про бої біля Роботиного
Українські війська відбивають атаки загарбників на різних ділянках фронту. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У районі Роботиного Запорізької області російські загарбники не припиняють атакувати позиції українських військ.

Тепер окупанти переключилася на авіацію. Ворог застосовує КАБи та ракети. Про це в ефірі національного телемарафону розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагались змінити тактику біля Кринок - Гуменюк

"Росіяни не припиняють атак, але в суходолі вони дещо знизили свій тиск, зараз переключились переважно на авіацію. Намагаються тиснути керованими авіабомбами, некерованими авіаційними ракетами, завдавати ударів так, щоб наші підрозділи не мали змоги нормально закріпитися і розглядати свої перспективи", - розповіла речниця.

За її словами, Сили оборони України на цій ділянці фронту продовжують бойову роботу.

"Штурми, хоча їх було лише два, були відбиті. Працюємо над тим, щоб авіація ворога була не такою активною", - додала Гуменюк.

Російські загарбники не припиняють атакувати українські позиції на різних ділянках фронту. Протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Про це вранці 7 квітня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зокрема, на Оріхівському напрямку ворог два рази атакував позиції українських захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «РФ застосовує КАБи та ракети: у ЗСУ повідомили про бої біля Роботиного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі