середа, 23 жовтня 2024 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ запустила по Україні безпілотники та ракети: скільки і де вдалося збити

Звечора 22 жовтня ворог атакує Україну ударним БпЛА Shahed та безпілотниками невстановленого типу із напрямків Приморсько-Ахтарськ, Курськ, РФ. Також противник атакував Одещину керованою авіаційною ракетою Х-31П із акваторії Чорного моря.

Загалом випущено 81 безпілотник. Із них збили 57. Бойова робота триває, повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ.

"Станом на 9.00 підтверджено збиття 57 ворожих БпЛА в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Харківській областях. Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ суттєво скоротили армію окупантів: нові дані Генштабу

Крім того, 15 російських безпілотників на цей час локаційно втрачено. До дев'яти ворожих БпЛА спостерігаються в повітряному просторі України.

Інформація оновлюється.

Автор: t.me/ComAFUA
  ППО спрацювала у 12-ти областях. Збито 57 безпілотників
ППО спрацювала у 12-ти областях. Збито 57 безпілотників

Авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони 22 жовтня завдали чотирьох ударів по районах зосередження особового складу та озброєння й військової техніки противника.

А також уразили три пункти управління БпЛА, п'ять артилерійських систем та два засоби ППО.

Зараз ви читаєте новину «РФ запустила по Україні безпілотники та ракети: скільки і де вдалося збити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі