вівторок, 18 жовтня 2022 09:14

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ вдарила ракетами по Києву: перші подробиці

На лівому березі Києва помітили проліт трьох російських ракет вранці 18 жовтня.

Після цього стався вибух. Без світла залишилася Троєщина, повідомляє кореспондентка Gazeta.ua.

Автор: Telegram-канал "Київ Інфо"
  Росія атакувала Київ зранку 18 жовтня
Росія атакувала Київ зранку 18 жовтня

За попередньою інформацією, є три прильоти в об'єкт енергозабезпечення на лівому березі столиці. Про це зазначив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не втече від ЗСУ" – Гайдай повідомив останні новини з Луганщини

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив інформацію про вибухи.

"Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об'єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом", – повідомив він у Telegram.

Уранці 18 жовтня Росія знову атакувала низку міст. Зокрема, у Дніпрі пролунало кілька вибухів. Над містом підіймається стовп диму. Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що Росія завдала удару по місту.

Як пишуть очевидці в мережі, неподалік від місця вибуху в житлових будинках повилітали вікна. Рятувальники тим часом вже прибули на місце займання.

Про серію вибухів повідомляють і в Харкові. Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що росіяни завдають ударів по обласному центру та району.

Зараз ви читаєте новину «РФ вдарила ракетами по Києву: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі