субота, 31 грудня 2022 09:07

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ смертельно атакувала Харківщину: перші подробиці

РФ смертельно атакувала Харківщину: перші подробиці
В області тривають роботи з розмінування. Фото: ДСНС

Ворог продовжує терор мирного населення Харківщини.

Найбільше потерпає від обстрілів росіян місто Куп'янськ та Куп'янський район, повідомив у суботу, 31 грудня, олова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Із артилерії та мінометів російські окупанти б'ють по прикордонних населених пунктах Харківського та Чугуївського районів. Минулої доби внаслідок ударів по Куп'янську були пошкоджені об'єкти цивільної інфраструктури та житлові будинки. Поранення отримав 76-річний чоловік. Допомогу медики надали на місці. В Куп'янському районі, на жаль, внаслідок ворожих обстрілів загинув 50-річний чоловік", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний обстріл Харкова: повідомили нові подробиці (фото 18+)

В області тривають роботи з розмінування. За добу знешкодили 71 вибухонебезпечний предмет.

"Але мінна небезпека все ще дуже висока. Вчора в Харківському районі на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний автомобіль. 65-річний водій загинув. Вкотре закликаю усіх до максимальної обережності", – наголосив Синєгубов.

У п'ятницю, 30 грудня, російські окупанти завдали удару по населеному пункту Катеринівка на Харківщині. Внаслідок обстрілу дві людини загинуло, дві отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «РФ смертельно атакувала Харківщину: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі