пʼятниця, 30 грудня 2022 13:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни завдали удару по Харківщині: є загиблі
Оновлено

Росіяни завдали удару по Харківщині: є загиблі
У суботу, 30 грудня, російські окупанти завдали удару по населеному пункту Катеринівка на Харківщині. Фото: Getty Images

У п'ятницю, 30 грудня, російські окупанти завдали удару по населеному пункту Катеринівка на Харківщині.

Внаслідок обстрілу дві людини загинуло, дві отримали поранення. Про це повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вгатила з артилерії по Чернігівщині: є загиблий

"Окупанти завдали удару по населеному пункту. 2 людини загинуло, ще 2 – поранено. На місці працюють екстрені служби. Інформація уточнюється", – написав він.

Оновлено

Біля 11:30 внаслідок ворожого обстрілу в селі Катеринівка загинув 50-річний чоловік.

"Ще один обстріл міста Куп'янська стався біля 13:00. За даними даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримав 70-річний чоловік. Допомогу надали на місці", – повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Минулої доби ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили української протиповітряної оборони, але є і "прильоти" в об'єкти інфраструктури Харкова та області.

Унаслідок ворожої ракетної атаки загинуло двоє цивільних чоловіків 55 і 54 років, а 52-рійчний чоловік госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як важкий, повідомив у п'ятницю вранці олова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни завдали удару по Харківщині: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі