понеділок, 25 вересня 2023 12:10

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ скинула чотири авіабомби на українське місто: є жертви
Оновлено

РФ скинула чотири авіабомби на українське місто: є жертви
Росіяни скинули на Берислав чотири авіабомби. Фото: ДСНС

Зранку росіяни скинули на Берислав Херсонської області одразу чотири авіабомби.

Наразі відомо про одного загиблого та декількох травмованих, повідомив 25 вересня голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Зранку російська авіація атакувала Берислав. Окупанти скинули на місто чотири авіабомби. Одна з них влучила по будівлі житлово-експлуатаційної контори. Ще одна авіабомба знищила житловий будинок", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог поцілив у гуртожиток, коли люди ще спали: є загиблі

Згодом стало відомо, що через російський авіаудар по ЖЕКу у Бериславі загинули двоє людей, серед яких 73-річний чоловік та 70-річна жінка. На момент ворожого удару вони перебували у приміщенні.

"Ще двоє людей поранені. 55-річний чоловік знаходиться у вкрай тяжкому стані. У нього перелом плеча, поранення грудної клітки та живота. Також до лікарні доставили 59-річну жінку з травмами спини та ніг", – зазначив Прокудін о 12:15.

За минулу добу противник здійснив 87 обстрілів, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі медичного та навчальних закладів, церкву, об'єкт критичної інфраструктури в Бериславському районі; територію та споруди заводів у Херсоні. Сьогодні о 01:00 ворог обстріляв Херсон. Пошкоджено будівлю навчального закладу.

Через російську агресію дві людини загинули, ще 11 осіб дістали поранення.

Близько 05:00 армія РФ вдарила з авіації по населених пунктах Ольгівка та Львове. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється.

В Одесі унаслідок вибухової хвилі постраждала цивільна особа. Жінка отримала ушкодження уламками. Під ударом окупантів опинилася припортова інфраструктура міста в ніч проти 25 вересня.

Ворог запустив 12 крилатих ракет типу "Калібр", дві з яких були збиті над Миколаївщиною і Кіровоградщиною. Над Одещиною збили загалом 11 із 12 ракет "Калібр", але жодної з двох надзвукових ракет "Онікс".

Зараз ви читаєте новину «РФ скинула чотири авіабомби на українське місто: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі