вівторок, 15 січня 2013 13:08

"Регіоналу" прислали вибухівку у посилці - Москаль

"Регіоналу" прислали вибухівку у посилці - Москаль
Фото: airsoftpiter.ru

21 грудня о 14.20 у місті Кіровоград на пустирі поблизу офісу приватного акціонерного товариства "Креатив" було знайдено підозрілу картонну коробку, у якій знаходився саморобний вибуховий пристрій.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Геннадій Москаль.

За його словами, бомбу виготовили з використанням мобільного телефону, пристрою для позиціювання, ручки з вмонтованою відеокамерою, електродетонатора та близько 300 г вибухівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин підірвався на власній вибухівці в туалеті

"Вжитими заходами зазначений пристрій знешкоджено. Попередньо встановлено, що на мобільний телефон народного депутата України С. Березкіна подзвонив невідомий та повідомив, що в згаданому місті в камері схову автостанції Кіровоград-1" для нього знаходиться термінова посилка та запропонував її забрати. Указану посилку останній доручив забрати своїм охоронцям, та залишити її на пустирі. Перевірку за даним фактом проводить УСБ України в Кіровоградській області", - написав Москаль.

Як відомо, Станіслав Березкін є народним депутатом України, членом депутатської фракції Партії регіонів. Був обраний по виборчому округу №100 (Кіровоградська область).

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналу" прислали вибухівку у посилці - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі