вівторок, 09 жовтня 2012 14:46

У Криму зловили колишнього зека з гранатою у валізі

У Криму зловили колишнього зека з гранатою у валізі
Чоловік збирався глушити рибу за допомогою гранати. Фото: supersky.ua

Днями співробітники міліції лінійного відділу на станції Сімферополь затримали чоловіка без документів, який тягнув через колії величезну валізу. При проведенні огляду особистих речей, з валізи, крім металобрухту, міліціонери вилучили осколкову гранату РГД-33 часів Великої Вітчизняної війни, що містить тротил масою 140 грамів.

Як повідомили в міліції, у відділі правоохоронці з'ясували, що затриманий 34-річний безробітний місцевий житель раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 185 (Крадіжка), ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, а також незаконний збут наркотиків) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, пише investigator.org.ua.

Як пояснив сам затриманий, гранату він знайшов, збираючи металобрухт, та зберігав при собі, щоб глушити рибу вибухівкою.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Зараз ви читаєте новину «У Криму зловили колишнього зека з гранатою у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі