четвер, 29 вересня 2022 09:28

Реанімували 45 хв. – пішов з життя репер Coolio
4

Помер популярний американський репер 59-річний Coolio.

Він пішов з життя 28 вересня в Лос-Анджелесі. Про це розповів друг і менеджер Джарез Поузі, повідомляє CNN.

Репер прославився завдяки хітам Gangsta's Paradise і Fantastic Voyage.

У віці 59 років помер популярний американський репер Coolio
Фото: glavcom.ua
У віці 59 років помер популярний американський репер Coolio
У віці 59 років помер популярний американський репер Coolio
У віці 59 років помер популярний американський репер Coolio

Капітан пожежної служби Лос-Анджелеса Ерік Скотт розповів, що рятувальники й парамедики вирушили на виклик до Південної Чесапік-авеню о 16:00. Там вони надавали невідкладну медичну допомогу. Чоловік, до якого прибули медики, був непритомний. Його намагалися реанімувати 45 хв. Ближче до 17:00 встановили, що він помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер співак Борис Мойсеєв

"Ми засмучені втратою нашого дорогого друга й клієнта Coolio, який помер сьогодні вдень", – заявила менеджерка Coolio Шейла Фінеган.

Вона також подякувала всім прихильникам репера. Тим, хто насолоджувався його музикою. І тим, хто вшановує його смерть.

Coolio, до речі, також був пожежником. В інтерв'ю 1994 року розповів, що потрапив у наркобізнес. Звідти йому вдалося вибратися. Після цього він подався в пожежники.

"Я не шукав кар'єри, я шукав спосіб очиститися, утекти від наркотиків. Мене це мало вбити, і я знав, що мушу зупинитися. Мені потрібна була дисципліна. Під час пожежної підготовки ми бігали щодня. Я не пив, не курив і не робив того, що робив зазвичай", – говорив репер.

Свою реп-кар'єру Coolio розпочав ще у 1980-х. А популярність здобув на андерграундній сцені. Пісня Fantastic Voyage була першою, яка надала йому поштовх уперед.

Але найбільше слухачам запам'яталася композиція Gangsta's Paradise. Вона стала саундтреком до стрічки "Небезпечні думки". А 1996 року репер за цю композицію здобув "Греммі".

Загалом за кар'єру він продав понад 17 млн платівок.

У Німеччині від ускладнень коронавірусу помер автор всесвітньовідомого графіті, що зображує на Берлінській стіні поцілунок Леоніда Брежнєва та Еріха Гонекера. Сюжет твору – це художня інтерпретація художника Дмитра Врубеля за мотивами аналогічного знімку, зробленого 7 жовтня 1979 французьким фотографом Режи Боссю.

Відомий радянський, латвійський актор театру та кіно Арніс Ліцитіс помер на 77-му році життя у січні в Ризі.

Зараз ви читаєте новину «Реанімували 45 хв. – пішов з життя репер Coolio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі