пʼятниця, 21 жовтня 2022 09:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих зросла

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих зросла
Харків вранці 21 жовтня сколихнули вибухи. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Внаслідок ракетних ударів по Харкову вранці 21 жовтня кількість постраждалих зросла до шести осіб.

Це дані попередні. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

"Близько 8:00 ворог здійснив ракетний обстріл Харків. Зафіксовані влучання в об'єкт промислової інфраструктури в Київському районі міста. На місці працюють екстрені служби", – написав він.

Минулої доби, 20 жовтня, російські окупанти обстрілювали міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія атакує ракетами Запоріжжя, місто здригається від вибухів

"Протягом доби в Богодухівському районі госпіталізовано 30-річного чоловіка з пораненням. В Куп'янському районі госпіталізовані 56-річна жінка та 58-річний чоловік. Також в Куп'янську по медичну допомогу звернувся 55-річний чоловік, що отримав поранення напередодні", – додав Синєгубов.

Тим часом триває розмінування звільнених територій області. За добу піротехніки знешкодили 657 вибухонебезпечних предметів, каже голова ОВА.

Додає, що на лінії зіткнення наші військові продовжують нищити живу силу і техніку ворога.

Харків вранці 21 жовтня сколихнули вибухи. Над містом виднівся стовп диму. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильоти" були по одному із підприємств Харкова.

Олег Синєгубов уточнив, що внаслідок ранкових ударів окупантів по Харкову є руйнування промислової інфраструктури. На той момент було відомо про п'ять постраждалих людей.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі