вівторок, 04 червня 2024 11:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Дніпру: у поліції показали нове відео
4

На місці російського ракетного удару у Дніпрі працюють усі служби поліції.

Правоохоронці продовжують обходити пошкоджені будинки, оглядають руйнування та надають допомогу людям, яким вона необхідна. Про це повідомили у Національній поліції.

Слідчо-оперативні групи також проводять збір речових доказів та документують російський воєнний злочин.

Росія вранці 4 червня завдала ракетного удару по Дніпрі
Фото: t.me/UA_National_Police
Росія вранці 4 червня завдала ракетного удару по Дніпрі
Росія вранці 4 червня завдала ракетного удару по Дніпрі
Росія вранці 4 червня завдала ракетного удару по Дніпрі

"У результаті атаки 4 червня поранення отримали місцеві мешканці, серед яких немовля та 17-річний хлопець. Пошкоджень зазнали приватні будинки містян та багатоповерхівки, а також лікарня та школа - у будівлях потрощено дах та стіни, понівечило фасади, вибило вікна. Згоріли та були пошкоджені автомобілі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі зросла кількість постраждалих від ракетного удару РФ: показали нові фото

На місці удару розгорнуто мобільний пункт прийому звернень громадян, які постраждали внаслідок ворожої атаки. Містяни також можуть звернутися за допомогою до найближчого наряду поліції, відділення поліції або на спецлінію "102".

Міський голова Дніпра Борис Філатов запевнив, що комунальники працюють на місці з перших хвилин після удару. Пошкоджені понад 10 будинків, які обслуговуються підприємствами ЖКГ. Там вибито орієнтовно 300 вікон. А також шість будинків, які обслуговують ОСББ — пошкоджено близько 100 вікон.

Окрім того орієнтовно 70 вікон пошкоджено у лікарні та поліклініці. Постраждали також школа та 31 приватний будинок.

"Всі, кому потрібна допомога, звертайтесь до працівників районної адміністрації, що працюють на місці або безпосередньо в адміністрацію", - зазначив Філатов.

Російські загарбники вранці 4 червня атакували Дніпро, у місті прогриміли вибухи. Сили ППО збили дві ракети. Однак, внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа, поранені місцеві мешканці.

Серед поранених є хлопчик, якому один місяць, та 17-річний юнак.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Дніпру: у поліції показали нове відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі