понеділок, 10 жовтня 2022 22:32

Ракетний обстріл Росії по Києву забрав життя полковника Нацполіції

Ракетний обстріл Росії по Києву забрав життя полковника Нацполіції
Полковник Заскока опинився в епіцентрі вибуху ракети. Фото: npu.gov.ua

У Києві в результаті ракетного обстрілу росіян вранці 10 жовтня загинув полковник Національної поліції України, глава одного з відділів Департаменту кіберполіції Юрій Заскока.

Полковник поліції загинув у власній машині на місці удару російських ракет по бульвару Шевченка в столиці, повідомляє пресслужба НПУ.

Ракета вдарила по об'єкту цивільної інфраструктури, повз який їхав офіцер. Його автомобіль опинився в епіцентрі вибуху, Заскока загинув миттєво.

"У Департаменті Юрій обіймав посаду начальника відділу захисту критичної інфраструктури, а всього роботі в поліції присвятив майже 24 роки" - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний показав схему ракетних атак росіян і розповів подробиці

Ракетний удар Росії залишив без батька двох дітей.

У понеділок, 10 жовтня, в Києві, Дніпрі та Хмельницькій області пролунала серія вибухів. Щонайменше було чотири прильоти в центральній частині Києва, але в різних місцях. Попередньо частину ракет, що запустили по столиці, вдалося збити протиповітряній обороні (ППО).

Лунали вибухи також у Кропивницькому, Тернополі та Львівській області.

Не менше 11 людей загинуло в результаті терористичного удару Росії по Україні, десятки поранені. Пошкоджено 11 об'єктів важливої інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний обстріл Росії по Києву забрав життя полковника Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі