понеділок, 25 квітня 2022 08:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракетний удар по Кременчуку: повідомили про жертв і місця влучання

Ракетний удар по Кременчуку: повідомили про жертв і місця влучання
Росія випустила дев'ять ракет по Полтавщині. У результаті спалахнули пожежі. Їх локалізували. Фото: ілюстративне, ДСНС України

Унаслідок ракетного обстрілу Кременчука на Полтавщині 24 квітня одна людина загинула. Семеро зазнали поранень різного ступеня важкості.

Ракети влучили в ТЕЦ і нафтопереробний завод. Майже в усьому місті немає гарячої води, повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наслідки "русского мира" в Одесі: показали фото після ворожих обстрілів

"Вчорашній вечір - важкий для Полтавщини. Найбільший обстріл області за час повномасштабного російського вторгнення. Дев'ять ворожих ракет вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ і знову по Кременчуцькому НПЗ.

Маємо значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах міста немає гарячої води", - написав він.

У ніч проти 16 квітня окупанти обстріляли господарську інфраструктуру в одному із сіл під Полтавою. Одна людина загинула, одна поранена. У результаті ворожої атаки зруйновані будівлі.

Зараз ви читаєте новину «Ракетний удар по Кременчуку: повідомили про жертв і місця влучання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі