четвер, 01 лютого 2007 12:07

"АероСвіт" відмінила рейси

Авіакомпанії "АероСвіт" довелося сьогодні відмінити рейс Київ-Львів-Київ. Про це повідомив прес-секретар авіакомпанії Сергій Куций. Куций сказав, що пасажирам або повернуть гроші, або рейс Київ-Львів буде здійснено автобусом за рахунок "АероСвіту".

Куций нагадав, що сьогодні в компанії закінчився термін контракту з компанією-заправником у "Борисполі".

Він також повідомив, що поки що під питанням рейси в Івано-Франківськ і Чернівці.

За словами Куцого, рейс Київ-Бангкок, який вчора ще був під питанням, сьогодні вдасться здійснити вчасно, о 14.00. Проте літак прилетить до Бангкока із затримкою, оскільки здійснюватиметься проміжна заправка літака.

Куций підкреслив, що "АероСвіт" сподівається на врегулювання конфлікту в четвер в ході чергового раунду переговорів між авіаперевізниками і компаніями-постачальниками палива за участю уряду.

Конфлікт авіаперевізників, що базуються в аеропорту "Бориспіль" з компаніями-постачальниками палива виник у кінці 2006 року. Авіаперевізники звинуватили постачальників у зловживанні монопольним положенням, що виражається в необґрунтованому підвищенні цін на авіапаливо.

В результаті контракти на його постачання на лютий дотепер не підписані.

У 2006 р. в аеропорту "Бориспіль" авіапальне для компанії "АероСвіт" поставляло ЗАТ СП "КРЕБО", а з січня 2007 р. – ТОВ "Кребо-АвіаСервіс". Поставки пального компанії МАУ в базовому аеропорту здійснювало ТОВ "ЛУКАвіаОйл".


За матеріалами: УНІАН, Інтерфакс



Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" відмінила рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі