неділя, 09 вересня 2018 13:30

П'яний водій зніс перехожу разом із залізним парканом

П'яний водій зніс перехожу разом із залізним парканом
У Києві чоловік на шаленій швидкості збив жінку. Фото: Нацполіція

У Києві в Дарницькому районі нетверезий чоловік на шаленій швидкості збив жінку.

Водій Chevrolet Lacetti, рухаючись з вулиці Ялтинської, на перехресті вулиць Вокзальної й Бориспільської не обрав жодної з вулиць для маневру та на шаленій швидкості пролетів перехрестя й вилетів на тротуар, повідомляє прес-служба Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військових затримали за продаж наркотиків

У цей момент ішла жінка близько 50 років, яку водій разом із залізним парканом зніс на своєму шляху. Потім пролетів ще десь 10 метрів, зупинившись у Садовому центрі.

Свідки розповіли, що намагалися врятувати жінку, але травми виявилися не сумісні з життям. Що ж до водія, то він, вийшовши з машини, заснув серед туй та після прибуття поліцейських, не розуміючи що трапилося, почав шукати своє авто.

Повідомляється, що медики підтвердили факт смерті жінки, а також забрали до лікарні із забоями пасажирку Chevrolet.

Встановлено, що водій за кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння (1,58 проміле). Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На Фонтанській дорозі в Одесі автомобіль марки BMW на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Skoda влетів в зупинку, на якій в той момент знаходилися люди. В результаті дорожньо-транспортної пригоди шестеро осіб травмовано та двоє - загинули.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій зніс перехожу разом із залізним парканом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі