неділя, 09 вересня 2018 12:44

Військових затримали за продаж наркотиків

Військових затримали за продаж  наркотиків
Військових затримали за збут наркотиків Фото:vsezavisimosti

Військова прокуратура затримала в Києві двох військовослужбовців однієї з військових частин після збуту психотропної речовини.

"Вночі 08.09.2018 військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України безпосередньо після збуту психотропної речовини "амфетамін" у кількості 50 гр. затримано злочинну групу у складі двох військовослужбовців однієї з військових частин Збройних Сил України та цивільної особи", - йдеться в повідомленні Військової прокуратури Центрального регіону.

Затримання проводилось спільно із слідчими ГУ Нацполіції в Київській області та оперативними працівниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ. Упродовж проведення негласних слідчих дійзадокументовано факт продажу вищевказаними правопорушниками у період серпня – вересня 2018 року психотропної речовини "амфетамін" у кількості 100 гр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину смертельної аварії в Одесі

Під час проведення обшуку місць проживання та також транспортних засобів затриманих осіб вилучено 97 патронів до автоматичної вогнепальної зброї, 15 одиниць вибухових пакетів, 11 димових шашок, 3 поліетиленові пакети з речовиною зовні схожою на наркотичний засіб "канабіс". А також психотропну речовину "амфетамін" у кількості 200 гр.

На даний час двом учасникам злочинного угрупування готуються повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, а третьому їх спільнику - у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 та ч. 3 ст. 307 КК України. Також готується клопотання до суду про обрання відносно всіх підозрюваних запобіжного заходу у виді взяття під варту.

Дружину екс-депутата Анатолія Жука розшукує Інтерпол. Вдові 31-річній Ганні Жук оголосили підозру у вчиненні умисного вбивства, підпалу будинку та незаконному поводженні зі зброєю.

Зараз ви читаєте новину «Військових затримали за продаж наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі