понеділок, 13 серпня 2012 10:46

П'яний чиновник збив трьох велосипедистів і залишив їх помирати на дорозі

П'яний чиновник збив трьох велосипедистів і залишив їх помирати на дорозі
Голову сільради вже затримали. Фото: svit24.net

У Новопсковському районі Луганської області голова сільради, пересуваючись на автомобілі в стані алкогольного сп'яніння, збив трьох велосипедистів і залишив їх помирати на дорозі. Як повідомила керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай, дорожньо-транспортна пригода сталася в ніч на 11 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДАІ визнала винуватцем ДТП за участю заступника Добкіна іншого водія

За її словами, чиновник, рухаючись на автомобілі по автодорозі сполученням "Новоайдар-Новопсков", збив трьох велосипедистів і поїхав, не надавши їм допомоги. Двоє велосипедистів загинули на місці.

"На велосипедах з одного села в інше їхали молоді люди, хлопець і дві дівчини, наймолодшій з яких - 16. Водій поїхав, вони пролежали на дорозі всю ніч і лише під ранок їх виявили проїжджаючі повз водії. 16-річна дівчинка єдина, хто вижив, але перебуває у важкому стані", - сказала Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП, в яку потрапив високий чиновник з Міненерго, загинула людина

За інформацією прокуратури області, чиновник затриманий в порядку ст.115 КПК України. Проти нього порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 286 ч. 3, ст. 135 ч. 1 КК України.

Зараз ви читаєте новину «П'яний чиновник збив трьох велосипедистів і залишив їх помирати на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі