субота, 07 січня 2023 13:59

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путін програє" ‒ у Литві зробили заяву про російське "перемир'я"

"Путін програє" ‒ у Литві зробили заяву про російське "перемир'я"
Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс пояснив, навіщо Володимиру Путіну заяви про "припинення вогню". Фото: radiosvoboda.org

Кремлю насправді не потрібне припинення вогню в Україні.

А заяви російського диктатора Володимира Путіна про переговори та перемир'я свідчать далеко не про добрі наміри. Про це у Twitter написав міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє загиблих та багато поранених мирних жителів у Бахмуті ‒ як Росія "дотрималась перемир'я"

"Путін стверджує, що хоче переговорів, не тому, що він щедрий, а тому, що він програє. Треба нарощувати вогонь, а не припиняти вогонь", ‒ наголосив Ландсбергіс.

Російські військові продовжували вести бойові дії попри нібито оголошене диктатором Володимиром Путіним одностороннє "припинення вогню" на Різдво. Про це заявила заступниця помічника міністра оборони США з питань Росії, України та Євразії Лора Купер.

Президент Росії Володимир Путін не змінив цілей у війні проти України. Він і далі має намір захопити її. Проте досягти цієї цілі Росія нездатна, заявила заступниця помічника глави Пентагону з питань Росії та України Лаура Купер.

Зараз ви читаєте новину «"Путін програє" ‒ у Литві зробили заяву про російське "перемир'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі