четвер, 06 квітня 2017 17:24

Псевдолікар вкрав у пенсіонера гроші та нагороди

Псевдолікар вкрав у пенсіонера гроші та нагороди
Псевдолікар обікрав пенсіонера ФОТО: depo.ua

У Глухові на Сумщині шахрай під виглядом дільничого лікаря обікрав пенсіонера. Старому сказав лежати. Сам виніс 30 тисяч гривень і 8 медалей.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"До квартири 83-річного чоловіка навідався "лікар". Виміряв пенсіонеру тиск. Потім поклав на ліжко та вдягнув на живіт прилад, який ніби стимулює роботу м'язів. За цей апарат старий віддав 1 тис. грн. Після цього псевдолікар сказав, що необхідно полежати, поклавши руки на вуха. Разом з тим пообіцяв прийти до пенсіонера наступного дня. Вже мав розповісти про правильне харчування та більш ефективне лікування. Потім вийшов з кімнати. Ошуканий чоловік оговтався лише за декілька годин. Він зрозумів, що його обікрали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали шахрайку, яка заробляла на онкохворих

Пенсіонер описав злочинця. Нині правоохоронці встановлюють особу зловмисника. За даним фактом відкрите кримінальне провадження.

На Херсонщині двоє злодіїв вдерлися у дім 72-річного чоловіка. Його зв'язали скотчем, почали погрожувати пістолетом. Після цього вкрали $10 тис. Їх пенсіонер збирав на квартиру для онучки. Поцупили також ювелірні прикраси, годинник, постільну білизну. Підозрюваних затримали. На викрадене накупили мобільники, меблі та одяг. Злодіям загрожує від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Псевдолікар вкрав у пенсіонера гроші та нагороди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі