четвер, 30 березня 2017 11:24

Спіймали шахрайку, яка заробляла на онкохворих

Спіймали шахрайку, яка заробляла на онкохворих
Шахрайка орудувала біля Інституту раку ФОТО: nmu.ua

У Києві спіймали шахрайку, яка біля Інституту раку виманювала у людей гроші для зняття порчі.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"На вулиці Михайла Ломоносова до перехожої підійшла жінка. Почала розповідати про хворобу і майбутні страждання. Зловмисниця помітила, що її жертва сильно здивувалася. На це пообіцяла допомогти - вилікувати. У результаті жінка віддала всі свої заощадження - 2 тисячі гривень і 25 доларів США. На цю картину звернули увагу співробітники інституту", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канадійка зірвала джек-пот завдяки віщому сну

Шахрайку затримали. Вилучили гроші. Жінку доставили в Голосіївське управління поліції.

"Знайшла ще місце - біля Інституту раку. Там і так усі люди пригнічені від своїх хвороб. Так ще й ця на їхньому горі наживається", - прокоментував користувач Богдан Іванов.

"Ведуться, як молоді! Тільки бачиш циган - або обходь їх, або шли на", - додала Наталія Милярська.

У столиці почастішали випадки так званих гіпнотичних крадіжок. Постраждалі скаржаться на погане самопочуття, потемніння в очах, провал у пам'яті, а коли оговтуються – не знаходять телефонів, грошей і цінних речей. Поліцейські вже відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки. А фахівці кажуть, що до жертви застосовують елементи гіпнозу.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали шахрайку, яка заробляла на онкохворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі