четвер, 05 січня 2017 15:47

Канадійка зірвала джек-пот завдяки віщому сну

Автор: bbc.com
 

Жителька Канади Ольга Бено в середині грудня виграла в лотерею 5,3 млн канадських доларів - близько $3,9 млн. Жінка стверджує, що щасливу комбінацію цифр вона побачила у сні 27 років тому. Про це повідомила служба ВВС.

У травні 1989-го Ользі Бено з містечка Істерн Пасседж, провінції Нова Шотландія, приснився набір цифр. З того часу вона купувала білети і заповнювала їх побаченою комбінацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вигране авто виявилося шахрайською пасткою

"Я знаю числа напам'ять, і мені здалося, що після розіграшу я побачила їх на телеекрані, але в мене не дуже гарний зір, - говорить Бено. - Тому я вирішила про це забути". Наступного дня жінка побачила свою комбінацію в газеті. Про це повідомила сестрі телефоном.

"Здається, я виграла в лотерею", - сказала Ольга сестрі. Та відповіла: "Передзвони, коли захочеш сказати мені щось правдиве", - розповідає переможниця.

Виграш канадійка збирається витратити на купівлю будинку. Сьогодні вона мешкає в орендованому житлі. Близько десяти років тому в Ольги Бено знайшли рак. Щоб оплатити лікування, вона продала будинок. За підтримку під час хвороби Ольга планує відвезти чоловіка, дітей і внуків до найбільшого у світі розважального парку Disney World у США.

Зараз ви читаєте новину «Канадійка зірвала джек-пот завдяки віщому сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі