середа, 02 грудня 2020 10:31

Пручалася, кричала та кликала на допомогу: роздягнуту й босу жінку викрав колишній коханець

Пручалася, кричала та кликала на допомогу: роздягнуту й босу жінку викрав колишній коханець
У Сумах п'яний 32-річний чоловік викрав колишню. Фото: скріншот із відео

У Сумах на вул. Роменській чоловік силоміць посадив до автівки колишню коханку та поїхав у невідомому напрямку. Жінка була без верхнього одягу та боса. Вона кричала, плакала та кликала на допомогу.

Очевидці викликали правоохоронців, повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

"Також очевидеця події повідомила колір транспортного засобу та кілька символів державного номерного знаку. За пів години, відпрацьовуючи територію гаражного кооперативу на вул. Героїв Крут, поліцейські виявили автомобіль Nissan Qashqai, схожий за орієнтуванням. Водій, побачивши службовий транспортний засіб, різко змінив напрямок руху, за кількасот метрів зупинився та вийшов з автівки. У салоні патрульні виявили 29-річну жінку, яка підтвердила, що саме цей чоловік силоміць посадив її до автомобіля", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини

32-річним водій був п'яний. Але категорично відмовився від огляду як на місці зупинки, так і в лікарні. Патрульні з'ясували, що протягом року чоловік неодноразово керував авто в нетверезому стані, за що був позбавлений прав на 10 років. На нього склали адмінпротокол.

Із викраденням жінки розбиратимуться слідчі. Чоловік свій вчинок пояснив просто: посварився з коханою і хотів поговорити. Тепер йому може загрожувати до 3 років в'язниці.

Киянку 44-річну Олену Лісову викрав колишній чоловік. Він призначив їй зустріч нібито для розмови про ремонт. Однак після того, як вона приїхала, разом з другом побив її і повіз в ліс. Там перерізав їй горло і викинув у яму. З місця злочину підозрювані поїхали на авто потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «Пручалася, кричала та кликала на допомогу: роздягнуту й босу жінку викрав колишній коханець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі