неділя, 27 березня 2022 12:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Проводять перегрупування" - рашисти вивели важку техніку із Славутича (оновлено)

Окупанти вивели із Славутича важку техніку.

Втім групи окупантів продовжують перебувати в місті, шукають зброю та тероборону. На адмінбудівлях міста українські прапори.. Про це повідомляє військовий журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підходи фашистів" - Маріуполь знищували за схемою Геббельса

"Швидше за все, рашисти проводять перегрупування аби незабаром розпочати новий наступ на Чернігів та Київ", - написав.

Голова КМДА Олексій Кулеба повідомив про те, що на Київщині не узгоджували жодного "зеленого коридору". Він попередив, що варто дочекатися офіційних рейсів.

"У Славутичі, в якому перебувають російські окупанти, оголосили про проведення гуманітарних коридорів для місцевих мешканців. Ця інформація не є офіційною – 27 березня у Київській області не заплановано жодного "зеленого коридору. Просимо усіх мешканців Київщини і зокрема Славутича поставитися до цього відповідально та не долучатися до сумнівних евакуаційних рейсів", - повідомив Кулеба.

Оновлено.

Питання щодо "зеленого коридору" ще тільки на стадії планування, заявили пізніше у Славутицькій міській раді.

"Вивчається питання щодо кількості бажаючих виїхати з міста.Коли він буде, чи можна буде їхати своїми машинами та відповіді на інші запитання поки що невідомі. Слідкуйте за інформацією в офіційних групах", - написали.

Автор: Андрій Цаплієнко
  У Славутичі окупанти відвели техніку
У Славутичі окупанти відвели техніку
26 березня, Славутич Київської області окупували російські війська. Міський голова Юрій Фомічев повідомив також, що є загиблі. Наразі підтверджено три смерті, не всіх ще опізнали. Мер також повідомив, що сьогодні-завтра окупанти мають перевірити об'єкти, які їх цікавлять. Після - вийти з міста.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «"Проводять перегрупування" - рашисти вивели важку техніку із Славутича (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі