пʼятниця, 08 травня 2015 08:33

Противник перейшов на більш потужну зброю - Береза

Противник перейшов на більш потужну зброю - Береза
Фото: intvua.com

Бойовики на Донбасі не припиняють обстрілів позицій сил АТО на Донбасі, при цьому незаконні збройні формування почали використовувати більш потужне озброєння.

Про заявив народний депутат, командир полку "Дніпро-1" Юрій Береза, передає "112 Україна".

"У Пісках зараз йдуть обстріли постійно. Якщо раніше тільки 82-мм калібр мінометів, то зараз перейшли на більш потужну зброю. Я мовчу про те, що відбувається зі стрілецької зброї, ці перестрілки практично не вщухають.

Якщо проаналізувати все, що відбувається за лінією розмежування, завдяки розвідці, яка у нас є, я зараз можу підтвердити, що все, що повинні були зробити бойовики після мінських переговорів "Мінськ-2", - відвести важку артилерію, техніку, - практично це не виконується. У нас є дуже багато відеоматеріалів, які підтверджують, що на території Донецька, на територіях більш-менш великих підприємств, де є ангари, там прихована вся техніка, і ця техніка готова до наступу", - зазначив нардеп.

За його словами, те ж саме відбувається по всій лінії зіткнення - від Авдіївки до Маріуполя, спостерігається постійна ескалація конфлікту з боку російських найманців.

Зараз ви читаєте новину «Противник перейшов на більш потужну зброю - Береза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі