пʼятниця, 19 червня 2015 12:55

Противник не шкодує боєприпасів. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 19 червня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 18 червня
Ситуація на Донбасі. 17 червня

Ворог надзвичайно активний і у темну пору доби намагається знайти слабкі місця у нашій обороні.

Про це в ході брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"На Маріупольському напрямку бойові дії протягом цілого дня велися у селищі Широкине. Окрім застосування стрілецької зброї та мінометів, противник здійснив щонайменше 3 обстріли наших позицій із важкої артилерії, зокрема зі 152-мм гаубиць, які розташовані у селищі Саханка. Також учора ввечері ворог здійснив кілька збройних провокацій у Чермалику, відкривши вогонь зі східного берега павлопільського водосховища.

На Донецькому напрямку ворог не припиняє обстрілів та провокацій проти наших військових на захід від Донецька. Насамперед ідеться про ділянку від Мар'їнки до Авдіївки. Зафіксовано інтенсивну роботу снайперів противника і важкого озброєння, бойовики там застосовують 120-мм міномети.

Традиційно ворог не гребує і обстрілами цивільних об'єктів. Учора вночі з танків та 122-мм гармат було обстріляно селище Водяне. Крім цього, бойовики цілий день вели обстріл наших позицій у селищі Луганське та Світлодарську.

На Луганському напрямку тривають перестрілки майже по всій лінії зіткнення, режим тиші зберігався лише в районі Станиці Луганської. Зокрема поблизу Новотошківського бойовики здійснили обстріл із РСЗВ "Град", біля Золотого і Попасної противник накривав наші позиції зі 120-мм мінометів", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «Противник не шкодує боєприпасів. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі