пʼятниця, 26 квітня 2019 12:12

Просить скасувати вирок: що написала Зайцева в апеляції

Просить скасувати вирок: що написала Зайцева в апеляції
Засуджена на 10 років за масштабну аварію в Харкові Олена Зайцева оскаржує вирок. Фото - facebook.com/tetyana.dotsyak

Стало відомо, що засуджена на 10 років за масштабну аварію в Харкові Олена Зайцева буде оскаржувати в апеляції.

Їй не зрозуміла ступінь її провини і за які саме дії отримала 10 років, не зрозуміло, на який сигнал світлофора вона виїхала на перехрестя, - жовтий чи червоний. Також вона впевнена, що закінчувала проїзд перехрестя, як того вимагають правила дорожнього руху, а саме — не вдаючись до екстреного гальмування, рухалася далі для збереження безпеки дорожнього руху. Про це у Facebook повідомила журналістка Тетяна Доцяк.

Також, як зазначила журналістка, Зайцева впевнена, якби не Геннадій Дронов, вона б проскочила. Переконана, що винна лише у перевищенні швидкості.

"Зайцевій не зрозуміло, чи то вона зіткнулася з Дроновим, чи то він сам в неї врізався та завадив завершити безпечний маневр. Хоча впевнена, що все ж таки то був з її боку безпечний маневр на перехресті. Ступінь провини своєї та Дронова Зайцева оцінює як 70 Дронов і 30 вона", — наголосила Доцяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка просять помилувати Дронова

Також Зайцева просить скасувати вирок: новий вирок призначити до 5 років позбавлення волі та звільнити від покарання на випробування. Тобто відпустити умовно. Крім того, фігурантка аварії просить цивільні позови поділити 70 на 30.

"Ну, і цікаве: Дронов "наздоганяв" Зайцеву, їй також незрозуміло, на який сигнал світлофору виїхав Дронов. І вважає, що йому також було безпідставно призначене найсуворіше покарання", — підсумувала журналістка.

26 лютого Київський районний суд Харкова оголосив вирок винуватцям смертельної аварії 22-річній Олені Зайцевій і 50-річному Геннадію Дронову. Вони отримали по 10 років в'язниці з тимчасовою забороною керувати транспортними засобами.

Зараз ви читаєте новину «Просить скасувати вирок: що написала Зайцева в апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі