четвер, 03 березня 2022 19:59

Прокурор Гаазького трибуналу просить українців передавати інформацію про злочини Росії

Прокурор Гаазького трибуналу просить українців передавати інформацію про злочини Росії
Прокурор Гаазького трибуналу просить українців повідомляти про злочини, скоєні Росією в Україні. Фото: zn.ua

Прокурор Міжнародного кримінального суду у Гаазі Карім Хан, який розпочав розслідування військових злочинів Росії в Україні, просить усіх, хто має документальні свідоцтва про злочини, передавати йому інформацію на електронну пошту.

Про це повідомляють у СБУ.

"Прокурор Міжнародного кримінального суду у Гаазі Карім Хан, який розпочав розслідування воєнних злочинів, скоєних російськими варварами в Україні, просить усіх, хто має документальні свідоцтва воєнних злочинів, передавати йому ці свідоцтва електронною поштою [email protected]. Писати прокурору можна будь-якою мовою, для нього зроблять переклад" — зазначили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Противник несе великі втрати — Генштаб

Ось про які факти потрібно повідомляти:

Вбивства російськими окупантами мирних жителів;

Варварських ракетно-бомбових та артилерійських ударів по лікарнях, школах, житлових будинках та інших цивільних об'єктах.

Українська делегація не отримала результатів, на які розраховувала в ході переговорів із російськими агресорами. Про це сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. "На превеликий жаль, ми не отримали тих результатів, на які розраховували", - заявив.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Гаазького трибуналу просить українців передавати інформацію про злочини Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі