вівторок, 13 листопада 2018 15:18

"Процес затягують" - потерпілі приїхали на суд Зайцевої-Дронова

"Процес затягують" - потерпілі приїхали на суд Зайцевої-Дронова
13 листопада у Київському районному суді Харкова продовжили слухання справи про масштабну ДТП на Сумській. Обвинувачена Олена Зайцева знову поскаржилася на самопочуття. Фото - newsroom.kh.ua

13 листопада у Київському районному суді Харкова продовжили слухання справи про масштабну ДТП на вулиці Сумській.

На початку засідання суддя Віктор Попрас озвучив результати експертизи, яку фахівці Інституту імені Бокаріуса підготували за клопотанням захисту Геннадія Дронова. Після цього адвокат обвинуваченого Сергій Перепелиця подав клопотання про відвід експертів. Його виступ перервали через технічні проблеми із звукозаписуючою апаратурою. Була оголошена технічна перерва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я прокинулася там, де немає його" - потерпіла у ДТП із Зайцевою опублікувала зворушливий пост

У цей час Олена Зайцева вкотре поскаржилася на погане самопочуття та попросила, аби її вивели з "акваріуму". Близько 15:00 слухання справи поновили в іншому залі, а Зайцеву повернули до камери.

Засідання триває. Присутні потерпілі кажуть, що процес навмисно затягують.

Фахівці Інституту імені Бокаріуса у Харкові підготували додаткову автотехнічну експертизу у справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській. Криміналісти прийшли до висновку, що до початку руху автомобіль Геннадія Дронова зупинився згідно лінії світлофора.

Зараз ви читаєте новину «"Процес затягують" - потерпілі приїхали на суд Зайцевої-Дронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі