пʼятниця, 16 грудня 2022 11:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Проблеми не лише зі світлом: в ОП попередили українців

Проблеми не лише зі світлом: в ОП попередили українців
Внаслідок ракетної атаки 16 грудня пошкоджені об'єкти енергетики у декількох областях. Можливі перебої з теплом та водою. Фото: t.me/Igor_Sapozhko

Внаслідок ракетної атаки 16 грудня пошкоджені об'єкти енергетики у декількох областях та Києві.

Через це можливі перебої з теплом та водою, повідомив заступник голови Офіса президента Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Ми підтверджуємо прильоти в енергооб'єкти в декількох областях нашої країни, у тому числі і в Києві. Саме тому зараз вводяться екстрені аварійні відключення по всій країні, в незалежності від того, чи був у цій області приліт, чи ні. Нагадаю, у нас єдина енергосистема по всій країні", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна ракетна атака: Ігнат розповів, звідки і чим били окупанти

Тимошенко зазначив, що комунальники та рятувальники уже працюють на місцях влучання. При цьому він попередив, що можливі перепади водопостачання та теплопостачання у декількох областях.

"Треба потерпіти декілька годин, сподіваємося, що ми зможемо швидко відновити систему", - сказав Тимошенко.

Є "прильоти" ворожих ракет на території Коростенської громади, що у Житомирській області. Зараз відключені всі електромережі, повідомив мер Коростеня Володимир Москаленко.

"На жаль, на території нашої громади сталося влучання російської ракети. Зараз відключені всі електромережі. Надія на те, що наші енергетики проведуть роботи в межах підключень всіх наших громад", - наголосив міський голова.

Вранці 16 грудня Росія масовано вдарила по Україні ракетами.

Повідомляється про вибухи в Києві, а також у Київській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях.

Частину ракет збила українська ППО. Але є й "прильоти". Подробиці про наслідки поки не повідомляються.

Зараз ви читаєте новину «Проблеми не лише зі світлом: в ОП попередили українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі