пʼятниця, 05 жовтня 2018 18:10

Принесли в дім шибеницю: невідомі напали на будинок судді Апеляційного суду

У Харкові невідомі в балаклавах напали на будинок судді Апеляційного суду Харківщини Володимира Плетньова. Про це повідомив сам суддя у своєму Facebook.

Прийшли до будинку. Включили голосну музику. Поставили річ, яка нагадує шибеницю та підвісили на ній ляльку в образі судді. Ані судді, ані його дружини вдома не було, пише Судово-юридична газета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад на будинок судді: поліція просить впізнати застреленого підозрюваного (фото 18+)

"Цікаво, що ці виродки вирішили на всіх суддів України нападати, чи вибіркові шоу влаштовують? За якими критеріями? На мій будинок напали, вибравши момент, коли ми з дружиною поїхали на роботу, і там знаходилася моя 6-річна молодшенька з бабусею. "Сміливі" хлопці... дитину налякати удвадцятьох зуміли", — написав суддя на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, суддя звернувся із заявою до голови Вищої ради правосуддя. Адже погрози надходили й раніше. Володимир Плетньов вважає, що це через професійну діяльність.

Автор: kharkov.comments.ua
  Суддя написав заяву на ім'я голови Вищої ради правосуддя
Суддя написав заяву на ім'я голови Вищої ради правосуддя
296

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство. Проводяться слідчі дії.

14 вересня біля власного будинку напали на суддю Святошинського районного суду Києва Сергія Дячука. Його госпіталізували до столичної лікарні. Напад пов'язує з професійною діяльністю. Про це свідчать і погрози розправитися з ним. Справою займається поліція.

Зараз ви читаєте новину «Принесли в дім шибеницю: невідомі напали на будинок судді Апеляційного суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі