четвер, 16 червня 2022 17:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Прикривають наземні підрозділи: РФ за дві доби випустила 15 ракет по Україні

Прикривають наземні підрозділи: РФ за дві доби випустила 15 ракет по Україні
РФ за дві доби завдала 15 ракетних ударів. Фото: eastnews.ua

Лише за дві останні доби Росія завдала 15 ракетних ударів по Україні.

В акваторії морів залишаються кораблі противника, які прикривають свої наземні підрозділи та б'ють по нашій державі. Про це під час брифінгу 16 червня заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінус десятки росіян і гармата-гаубиця: ЗСУ гатять по ворогу на півдні країни

"За минулу добу Росія завдала шість ракетних ударів по території України. Попередньої доби таких ударів було дев'ять", - повідомив Громов.

Додав, що росіяни продовжують обладнувати та укріплювати свої позиції, знімаючи плити зі зрошувальних каналів. А також використовують сили внутрішніх військ та приватних воєнних кампаній на окупованих територіях.

Корабельне угруповання російського флоту в північно-західній частині Чорного моря без змін складу блокує судноплавство і погрожує ракетними ударами всій території України. Окупанти обстрілювали Миколаївську область - Березнегуватську, Шевченківську й Галицинівську громаду.

З авіації з тимчасово окупованого Криму вночі обстріляли крилатими ракетами Прибужанівську громаду Вознесенського району.

Зараз ви читаєте новину «Прикривають наземні підрозділи: РФ за дві доби випустила 15 ракет по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі