середа, 12 квітня 2023 17:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Прикордонники "мінуснули" чергову партію "вагнерівців" в районі Бахмута

Прикордонники "мінуснули" чергову партію "вагнерівців" в районі Бахмута
Наші прикордонники, які боронять Бахмут на Донеччині, у вівторок, 11 квітня, відбили атаку штурмовиків ПВК "Вагнер". Фото: ДПСУ

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, наші прикордонники, які боронять Бахмут на Донеччині, у вівторок, 11 квітня, відбили атаку штурмовиків ПВК "Вагнер" – ліквідовано 19 окупантів. Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Прикордонники повідомляють, що понад два десятки членів ПВК "Вагнер" спробували приховано наблизитись до позицій прикордонників у Бахмуті та атакувати. Оборонці виявили найманців зі спостережного пункту та відкрили вогонь на ураження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЗСУ розкрили тактику росіян у районі Бахмута

Тікаючі "вагнерівці" сховалися у напівзруйнованій забудові. Бійці ДПСУ здійснили маневр та завдали зосередженого удару по одній з будівель.

Під час стрілецького бою була ліквідована частина штурмовиків, решта загарбників, які переховувалися в інших спорудах, втекли.

У ДПСУ повідомляють, що ворог втратив 19 людей, сім з яких – вбитими.

Збройні сили України на фронті на Донбасі так сильно виснажили "вагнерівців", що російське військове командування змушене було перекинути до Бахмута частини повітряно-десантних військ Російської Федерації.

Ситуація в Луганській та Харківській областях залишається напруженою, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники "мінуснули" чергову партію "вагнерівців" в районі Бахмута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі