середа, 12 квітня 2023 14:07

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ розкрили тактику росіян у районі Бахмута

В ЗСУ розкрили тактику росіян у районі Бахмута
"Вагнерівці" під Бахмутом зазнають величезних втрат. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Найманці приватної військової компанії "Вагнер" у районі Бахмута на Донеччині діють малими тактичними групами.

Через значні втрати виснажені "вагнерівці" зараз підсилені регулярною армією РФ, заявив у середу в ефірі національного телемарафону речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, передає Gazeta.ua.

"За всю військову кампанію російське керівництво не показало жодного ноу-хау, жодних елементів справді нової війни. Вони досягли якогось проміжного успіху на Бахмутському напрямку виключно за рахунок того, що західні аналітики назвали "м'ясними штурмами". Тобто екстенсивне постійне цілодобове в режимі нон-стоп використання живої сили, коли одна хвиля знищувалася – ішла інша", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики США показали, що відбувається на фронті: свіжі карти боїв

Російські війська перетворили частину Бахмута на сирійське місто Алеппо. Окупанти застосовують там тактику повного знищення. По місту ворогом серйозно використовується артилерія і авіація. Частина районів міста знищена вщент.

Збройні сили України на фронті на Донбасі так сильно виснажили "вагнерівців", що російське військове командування змушене було перекинути до Бахмута частини повітряно-десантних військ Російської Федерації. Ситуація в Луганській та Харківській областях залишається напруженою, свідчать свіжі карти Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ розкрили тактику росіян у районі Бахмута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі