середа, 26 липня 2017 18:10

Прийомні батьки спалили тіло доньки в металевому контейнері

Обгорілі людські рештки, які на початку червня водолази дістали з дна покинутого кар'єра в Кривому Розі на Дніпропетровщині, належать 6-річній Аміні Менго. Слідство встановило, що в металевому контейнері її тіло спалили прийомні батьки. Рештки склали у пакунок, прив'язали шлакоблок і кинули у водойму.
Про це пише "Українська правда".

  Аміну Менго із братом Тимуром п’ять років тому взяло на виховання подружжя Кудрявцевих. Рідні батьки від дітей відмовилися ФОТО: Фейсбук
Аміну Менго із братом Тимуром п’ять років тому взяло на виховання подружжя Кудрявцевих. Рідні батьки від дітей відмовилися ФОТО: Фейсбук

За версією слідства, ввечері 2 червня 2017 року прийомні батьки Аміни – Тетяна та Юрій Кудрявцеви – від'їхали 16 кілометрів від Кривого Рогу в бік Миколаєва і повернули на лісосмугу.

  Подружжя Кудрявцевих з рідними та прийомними дітьми ФОТО: Фейсбук
Подружжя Кудрявцевих з рідними та прийомними дітьми ФОТО: Фейсбук

"Впродовж години батьки палили труп у металевій духовці з використанням паливно-мастильних матеріалів. Потім рештки тіла охолодили і зібрали в поліетиленовий пакет. Духовку кинули у водойму", – розповіла Юлія Цуркаленко з поліції Кривого Рогу.
Як померла дівчинка, слідчі ще встановлюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло 6-річної дівчинки знайшли на дні кар'єру

У померлої Аміни залишився рідний брат Тимур. Хлопчику 8 років. Їх обох всиновила родина Кудрявцевих три роки тому. Мають ще трьох прийомних і трьох рідних дітей. Старшій доньці Уляні — 19, молодшому сину — 4 роки. Зараз дітей у родини забрали. На час слідства їх поселили в Криворізький центр соціально-психологічної реабілітації.

Про зникнення Аміни родина заявила 3 червня. Сказали, дівчинка зникла дорогою до залізничного вокзалу. Вранці їхали машиною зустрічати старшу доньку з навчання. Зупинились за потребою біля узбіччя. Що Аміна не повернулась до авто помітили не відразу. За три дні з дна покинутого кар'єра в Кривому Розі на Дніпропетровщині водолази дістали чорний пакунок з обгорілими людськими рештками.

Зараз ви читаєте новину «Прийомні батьки спалили тіло доньки в металевому контейнері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі