вівторок, 20 жовтня 2015 16:06

Правоохоронці затримали підривників одеської СБУ

Правоохоронці затримали підривників одеської СБУ
Фото: korrespondent.net

Двох осіб, причетних до вибуху під управлінням Служби безпеки України в Одеській області, затримали у вівторок, 20 жовтня.

Про це із посиланням на власні джерела інформує "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що як мінімум один із підозрюваних при затриманні мав при собі зброю.

Інший співрозмовник агентства зазначив, що це перші, але не останні підозрювані у цій справі.

Інформацію про затримання підтвердив і активіст "Ради громадської безпеки", кандидат у депутати від партії "Самопоміч" Руслан Форостяк.

"Взяли-таки "підривників" одеського СБУ, на вулиці Парковій довелося оточити півкварталу - виносили цілий арсенал вибухових речовин", - написав Форостяк у своєму Facebook.

 

Взяли таки "подрывников" Одесского СБУ, на улице Парковой пришлось оцепить пол квартала - выносили целый арсенал взрывча...

Posted by Ruslan Forostyak on 20 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, під ранок 27 вересня під будівлею Управління СБУ в Одеській області, розташованому на перехресті вул. Катерининської і Єврейській, прогримів найпотужніший за рік вибух. Як наслідок, була пошкоджена будівля УСБУ, вибиті шибки у вікнах усіх довколишніх споруд. Жертв і постраждалих від вибуху не було.

16 жовтня під час візиту до Одеси президент України Петро Порошенко заявив про затримання організатора теракту.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали підривників одеської СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі