понеділок, 01 жовтня 2018 17:48

Правоохоронці катували затриманого праскою

Правоохоронці катували затриманого праскою
Голосіївський районний суд Києва взяв під варту без права на заставу 2 колишніх міліціонерів. Їх підозрюють у катуванні затриманого.Фото - Репортер

Голосіївський районний суд Києва взяв під варту без права на заставу 2 колишніх міліціонерів. Їх підозрюють у катуванні затриманого.

Екс-міліціонерів розшукували 7 років, повідомили у столичній прокуратурі.

"Затриманих підозрюють у перевищенні влади, застосуванні фізичного насильства та катуванні затриманого із застосуванням розігрітої праски. Так хотіли отримати від нього зізнання у злочині, якого він не вчиняв", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Толмаченків катували дві години

Їхній колишній керівник, який на той час очолював сектор відділу карного розшуку, вже відбуває покарання. У 2014 році його визнали винним катуванні, перевищенні влади та підробці документів і ув'язнили на 5 років.

На Київщині затримали банду з 4-х осіб. Їх підозрюють в умисному вбивстві та ряді розбійних нападів. Своїх жертв катували розпеченою праскою та били, аби дізнатися де гроші та коштовності.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці катували затриманого праскою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі