четвер, 08 вересня 2011 14:46

Пожежа зірвала роботу ярмарку на Вінниччині

В ніч на 8 вересня зайнялася "Торгово-промислова палата" по вул. Соборна 68 у Вінниці. Загорілося експозиційне обладнання в одному із торгових точок. З 7 по 10 вересня там мала пройти виставка-ярмарок харчових продуктів "Купуй вінницьке".

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Вогонь виник у торговій точці, де продавали рибні продукти. За попередніми даними, замкнуло електропроводку.

"Вогонь пошкодив експозиційне обладнання, продукти харчування, внутрішнє оздоблення стін. Причини займання та збитки встановлюються. Пожежа ліквідована о 0:32", - повідомили в прес-центрі МНС Вінниччини.

"Приблизно о півночі повертався з гостей додому. Друзі живуть якраз на Соборній. Тут одна за другою почали їхати пожежні машини. Нарахував загалом шість штук. Як підхожу до кінотеатру імені Коцюбинського ("Торгово-промислова палата там займає половину приміщення, - ред.) а звідти на першому поверсі дим валить. Рясний такий. Прямо з дверей, через які колись людей з кінозалу випускали. А на другому поверсі офіси кількох фірм. Чекати, чим там закінчиться не став. На ранок потрібно було на роботу збиратися", - розповів свідок пожежі Олексій Керімов.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Роботу виставки на день припинили. Обіцяють відновити з 9 вересня.

"Там ще тхне плавленою пластмасою. Трохи рибою. Звичайно, що у таких умовах ні купувати ні продавати немає сенсу. Не знаю, чи то мені здалося, чи як, та кілька торгових точок звернули. Вирішили не продовжувати участь в ярмарку", - сказала вінничанка, яка працює в приміщенні.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа зірвала роботу ярмарку на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі