понеділок, 25 березня 2024 08:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Повідомили наслідки нічної атаки РФ на об'єкти енергетики

Російські окупанти в ніч проти 25 березня завдали низку ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Переважно атакували південь України, повідомила пресслужба Укренерго у Telegram.

"Ворог продовжує прицільно бити по нашій енергетичній інфраструктурі. Вночі російські дрони атакували дві підстанції у південному регіоні", - зазначили в повідомленні.

Через ушкодження обладнання в Одесі та Одеській області енергетики змушені збільшити періоди обмеження споживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія нещадно атакувала Одесу та Миколаїв - є жертви

В Одесі та районі 25 березня діють екстрені відключення світла.

"Це необхідно для захисту вцілілого обладнання від навантаження, яке може спричинити додаткові технологічні пошкодження. Більше інформації про зміни у графіках відключень можна знайти на офіційних сторінках місцевого обленерго", - додали в Укренерго.

Автор: Укренерго
 

У ніч на 25 березня російські окупанти атакували Одеську область. Цілили по енергетичній інфраструктурі. Частина Одеси залишилася без світла.

Після нічної атаки в Одесі не працюватиме електротранспорт. У звя'зку із тимчасовою зупинкою роботи міського електротранспорту з автобусними перевізниками опрацьовано питання випуску на лінію більшої кількості рухомого складу, а також збільшення використання на магістральних маршрутах автобусів середнього та великого класів.

Дитячі садочки Одеси, які станом на 8:00 не мають світла, прийматимуть дітей у чергові групи. Приготування їжі у них неможливе, тому батьків просять нагодувати дитину вдома. Заклади, в яких електропостачання відновлено, працюватимуть у звичайному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили наслідки нічної атаки РФ на об'єкти енергетики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі