середа, 18 липня 2018 10:58

Повідомили, коли до України доправлять тіло вбитого росіянином туриста

Повідомили, коли до України доправлять тіло вбитого росіянином туриста
Андрія Сову доправлять в Україну спецбортом. Фото - ТСН

Тіло вбитого українця Андрія Сови, який помер після бійки з росіянином, доправлять до України у четвер, 19 липня.

Попередньо тіло 57-річного українця повинні були доправити до України ще у вівторок, 17 липня, однак транспортування відклали через відсутність усіх необхідних документів. Про це розповіли в адміністрації КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вважає себе козаком: показали фото росіянина, який побив українця на курорті

"За попередньою інформацією, тіло загиблого туриста мають доставити о 10:10 у четвер. Це буде літак авіакомпанії "Роза вітрів", - повідомили в аеропорту.

7 липня житель Запоріжжя 57-річний Андрій Сова отримав важкі травми внаслідок того, що на території готелю Ganita Holiday Village в турецькій Аланії його побив громадянин РФ. Сова у непритомному стані був госпіталізований до реанімації лікарні Аланії, де перебував у комі. 14 липня його збирались доправити на лікування до України, але після тижня в комі українець помер. Росіянина затримали у Туреччині. Йому загрожує 12 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли до України доправлять тіло вбитого росіянином туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі