вівторок, 24 червня 2014 14:57

"Поверніть наших дітей" - рідні учасників АТО перекрили автодорогу Київ-Чоп
5

У Житомирській області районі рідні військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, перекрили ділянку автодороги Київ-Чоп.

Про це повідомляє сайт МВС.

Автор: http://mvs.gov.ua/
 

"На 125 км автодороги Київ-Чоп біля с.Березини Житомирської області близько 9 години 24 червня зібралося 40 активістів, які організували акцію з метою залучення уваги до проблем військовослужбовців", - йдеться в повідомленні у вівторок.

Автор: http://mvs.gov.ua/
 

Люди безперервно рухаються через пішохідний перехід, щоб прислухалися до їхніх вимог, вони тримають гасла "Поверніть наших дітей" і прапори України.

Автор: http://mvs.gov.ua/
 

На місці події працюють наряди УДАІ та патрульної служби. На розмову до людей приїхали також начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Дем'яненко, керівники УДАІ УМВС Володимир Гриб та Житомирського РВ УМВС Ігор Жмида.

Автор: http://mvs.gov.ua/
 

Переговори тривають.

Автор: http://mvs.gov.ua/
 

"Протягом акції автомобілі екстрених служб і життєзабезпечення регіону мають можливість проїхати по утвореному спецкоридору, для інших транспортних засобів - рух тимчасово призупинений. Організовано об'їзд іншими автодорогами", - підкреслили в міліції.

Подія зареєстровано, проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «"Поверніть наших дітей" - рідні учасників АТО перекрили автодорогу Київ-Чоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі