пʼятниця, 02 березня 2012 09:35

Постраждалим пасажирам у запорізькій аварії видадуть по тисячі гривень

Постраждалим пасажирам у запорізькій аварії видадуть по тисячі гривень

Після аварії, що сталася в Запоріжжі 29 лютого, в результаті якої було травмовано 12 пасажирів маршрутного таксі, голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко доручив управлінню праці та соціального захисту населення ОДА надати постраждалим матеріальну допомогу. Завдання виконано: днями кожен отримає по 1000 грн.

Про це повідомив начальник управління праці та соціального захисту населення ОДА Віктор Панкратов.

"Правлінням Фонду соціальної підтримки громадян, тих, хто потребує невідкладної допомоги, прийнято рішення про виділення всім постраждалим матеріальної допомоги в розмірі 1000 грн. Через те, що ці кошти виділяються з обласного бюджету, зараз проводиться відповідна процедура в казначействі, і днями постраждалі отримають їх поштовим переказом", - зазначив Віктор Панкратов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в ДТП загинув голова сільради разом із родиною

Медична допомога постраждалим надається безкоштовно, вони забезпечені всім необхідним, повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Нагадаємо, 29 лютого близько 13:00 в Запоріжжі на проспекті Металургів перекинулася маршрутка № 14. Постраждали в цій аварії 12 людей, загинула 46-річна пасажирка маршрутки.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалим пасажирам у запорізькій аварії видадуть по тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі