Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2012 18:28

У літак Ігоря Крутого врізалася снігоприбиральна машина

У літак Ігоря Крутого врізалася снігоприбиральна машина

Популярний композитор Ігор Крутой став жертвою незвичайного ДТП. В літак, в якому знаходився іменитий маестро, в'їхала багатотонна снігоприбиральна машина.

Популярний музикант Ігор Крутой був пасажиром чартерного рейсу Казань - Москва. Прямо на злітно-посадочній смузі в борт приватного лайнера Bombardier Global Express в'їхала снігоприбиральна вантажівка.

"Ніхто з людей не постраждав. Лайнеру розірвало лівий хвостовий стабілізатор, розмір розриву - п'ять на десять сантиметрів. До перельоту літак тепер непридатний", - заявив представник аеропорту.

Водій снігоприбиральної машини затриманий до з'ясування всіх причин сформованих обставин. За попередньою версією, водій не впорався з керуванням на обледенілій смузі.

Сам же 57-річний композитор повинен був вилетіти зі столиці Татарстану в "Шереметьєво" літаком авіакомпанії Ocean Sky, але його разом з іншими пасажирами зняли з рейсу після інциденту на злітно-посадковій смузі. Однак майже відразу після аварії Ігор Крутой і члени його команди вилетіли в Москву на пасажирському лайнері авіакомпанії "Сибір". Сам маестро ніяк не прокоментував неприємний інцидент, що стався прямо перед невдалим злетом.

Варто відзначити, що останнім часом справи у Ігоря Крутого йдуть досить важко. Нещодавно стало відомо, що міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля", де головував Крутой і який щорічно збирав в Юрмалі талановиту молодь з усього світу, змінив прописку. Зараз йдуть пошуки нового міста для проведення фестивалю.

Як повідомив інший співголова Раймонд Паулс, організатори конкурсу "Нова хвиля" просто не змогли домовитися з латвійською стороною. Проте поки невідомо, чи зможе ця проблема стати серйозною перешкодою для проведення чергового конкурсу в цьому році. Як варіант для проведення конкурсу розглядається інше латвійське місто - Рига.

Зараз ви читаєте новину «У літак Ігоря Крутого врізалася снігоприбиральна машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути