субота, 22 червня 2024 07:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Постраждали люди та пошкоджено обладнання: РФ вдарила по українській енергетиці
Оновлено

Постраждали люди та пошкоджено обладнання: РФ вдарила по українській енергетиці
РФ атакувала енергетичну інфраструктуру України. Фото: t.me/energyofukraine

Росіяни вночі поти 22 червня знову завдали удару по енергетичній інфраструктурі України.

Атаковано об'єкти оператора системи передачі у південному та західному регіонах. Про це повідомили у Міністерстві енергетики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар РФ: у регіонах повідомляють про пошкодження

На одному з об'єктів внаслідок обстрілу постраждали двоє енергетиків. Їх доставлено до лікарні. Є пошкоджене обладнання.

"Також під час обстрілу відключалася повітряна лінія електропередачі у східному регіоні, що призвело до зниження навантаження на генеруючому об'єкті. Наслідки уточнюються. Триває їх ліквідація", - зазначили у Міненерго.

Оновлено на 7:20

В Укренерго уточнили, що внаслідок російської атаки пошкоджено обладнання об'єктів енергетики у Львівській та Запорізькій областях. На Запоріжжі постраждали двоє енергетиків. Тривають аварійно-відновлювальні роботи.

Ворог в ніч на 22 червня атакував ракетами та ударними безпілотниками територію України. Ракети, які маневрували, випустили з російських стратегічних бомбардувальників Ту-95.

Вибухи пролунали у Вінницькій області, Волині Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «Постраждали люди та пошкоджено обладнання: РФ вдарила по українській енергетиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі