понеділок, 17 квітня 2023 14:47

Помер колишній футболіст київського "Динамо" Павло Шкапенко

Помер колишній футболіст київського "Динамо" Павло Шкапенко
Помер колишній футболіст Павло Шкапенко. Фото: t.me/bombardyr_ua

На 51-му році життя помер колишній гравець київського "Динамо" та збірної України Павло Шкапенко.

За столичний клуб він відіграв шість сезонів. Був шестиразовим чемпіоном України, тричі ‒ володарем Кубку України. Про це повідомляє Telegram-канал "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні з РФ загинув майстер спорту України з важкої атлетики Ігор Дорошенко

Шкапенко виступав за "Динамо" з 1992 по 1998 рік. У сезоні 1993/94 він в Лізі чемпіонів забив гол "Барселоні". Тоді кияни сенсаційно перемогли каталонців з рахунком 3:1. Павло Шкапенко також грав за "Металург" (Запоріжжя), ЦСКА (Київ) та низку російських клубів. У складі збірної України провів 10 матчів.

Через травму завершив кар'єру у 2003 році. Про причини смерті футболіста не повідомляють.

У Києві попрощалися з тренеркою з художньої гімнастики Альбіною Дерюгіною. Церемонія відбулася 1 квітня у Національній філармонії в Києві. Про смерть Альбіни Дерюгіної повідомив Національний олімпійський комітет 29 березня. Дерюгіну називають основоположницею художньої гімнастики в Україні.

Наприкінці минулого року помер бразильський футболіст Пеле. Легенда футболу Едсон Арантіс ду Насімент пішов з життя у віці 82 років.

Зараз ви читаєте новину «Помер колишній футболіст київського "Динамо" Павло Шкапенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі