неділя, 22 жовтня 2023 11:15

Поліція розповіла нові подробиці нічної смертельної ДТП у Києві

Поліція розповіла нові подробиці нічної смертельної ДТП у Києві
ДТП сталася 22 жовтня близько 00:30 ночі. Фото: npu.gov.ua

Водій автомобіля Honda, який скоїв смертельний наїзд на військового на блокпосту у Києві, рухався у комендантську годину без перепустки.

Про це сказала начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Києві Юлія Гірдвіліс в ефірі телеканалу ICTV, повідомляє Gazeta.ua.

"Ця подія сталася близько 00:30. Тобто водій уже рухався півгодини, як почалася комендантська година", - сказала речниця поліціїї.

"Швидше за все, він намагався встигнути до 00:00 заїхати до Києва. Це, на жаль, не вдалося", - повідомила Юлія Гірдвіліс.

Поспішаючи, в умовах туману, водій скоїв смертельну ДТП.

"Немає такої інформації, що він мав перепустку. Це цивільна особа", - сказала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила видачі перепусток на комендантську годину: киянам пояснили нюанси

Слідчі затримали водія, сказала речниця поліції.

"Буде вирішуватися питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу", - розповіла Юлія Гірдвіліс.

У неділю, 22 жовтня, водій автомобіля Honda скоїв смертельний наїзд на військового на блокпосту, повідомила сьогодні Національна поліція.

В умовах туману попереду водій побачив вантажний автомобіль і здійснив різке гальмування. У подальшому чоловік не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця. Від отриманих травм потерпілий помер.

Зараз ви читаєте новину «Поліція розповіла нові подробиці нічної смертельної ДТП у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі